No a je to tady. Poslední den, kdy opuštím svůj sen a vracím se do reality všedního života, je tady. Musím vám říct, že je to fakt těžký. Týden jsem byl jak v Jiříkově vidění a od zítřka zase "všední" pracovní dny... Musím vám všem poděkovat! Kapelám i vám fandům, co jste si to sem přišli užít! Jsem neuvěřitelně šťastný, že se cíl našeho festivalu vydařil! Fakt jsem se vrátil o pár desítek let zpátky!!! A doufám, že vy taky! Určitě nás má tam nahoře někdo rád, protože takový počasí se podaří jednou za pár let! Ta atmosféra byla fakt jedinečná. Nikdo neprudil, všichni byly v pohodě a nádherně "zábavově" unaveni (někteří borci i několikrát za den!), přesně tak jako za "starých" časů. Bylo mi s vámi všemi suprově! Jediné co mě mrzí, je časový skluz. Ať jsem se snažil sebe víc, tak se to furt nabalovalo... Díky tomu jsem musel kapelám v druhé půli krátit hraní a musel jsem vynechat "poděkování lidu bigbítovýmu". To mě mrzí ze všeho nejvíc! Ale třeba to někdy vyjde... Všem vám moc děkuju, že jste se zůčastnili našeho festivalu a někdy na bigbítě nashledanou! Váš Michal
PS: Teď jsem se díval z okna na tu prázdnou zahradu a pole a je mi fakt smutno...